Nosto-ovet autotalliin ja varastoon

Tyylikkäät ja kestävät autotallin nosto-ovet on valmistettu 40mm paneeleista, joiden U arvo on 0,58W/m². Ovet ovat kevytkäyttöisiä ja helppohoitoisia. Ovea voit käyttää käsikäyttöisenä tai sähköisellä avaajalla kaukosäätimellä. Sivutilan tarve min. 100mm, ylätilan tarve käsikäyttöisenä min. 80mm (Compact+). Automatiikalla ylätilantarve 50mm suurempi.

Ovi voidaan varustaa myös käyntiovella ja Abloyn lukkorungolla. Ovia valmistetaan eri nostotavoilla ja nostokorkeuksilla asiakkaan mittojen mukaan. Nostotapoihin vaikuttaa käytettävissä oleva ylätila. Matalimman (Compact+) 80mm ylätilan ovi on varustettu vetojousilla ja Home-sarjan ovet on varustettu kierrejousilla. Home-sarjan ovissa ylätilan vaade 350mm normaalinostolla ja 70mm perävetoisena. Kiskot on kiinnitetty toisiinsa stanssaamalla. Stanssaamisen etuna on, ettei tule galvaanisia pareja ruostetta aiheuttamaan ja ei myöskään ole löystyviä ruuveja. Ovien maksimimitat ovat IDO-”Compact+” ovella 4000×2530 ja IDO-”HOME” ovilla 5000×3000. Suuremmat ovet menevät teollisuusovi kategoriaan.

Kylmiin tiloihin käy myös 20 mm paksuista paneeleista valmistettu edullinen ja kevyt ovi.

Ovityypit

Paneelien värit ja profiilit

Paneeleissa on vakiona 7 eri väriä. Tilauksesta ovi voidaan sävyttää mihin tahansa RAL värikartan väreihin. Paneelit on valmistettu Italiassa ja valmistaja antaa niille 10 vuoden takuun normaaleissa käyttöolosuhteissa. Sisäpuoli – Teräs 0,35 + sinkki 0,03 = 0,38mm, ulkopuoli – Teräs 0,45 + sinkki 0,03 = 0,48mm.

Jouset

Jouset ovat ovityypistä riippuen, joko kierrejousia tai vetojouset. Molemmille jousityypeille luvataan kestoksi 15 000 – 50 000 käyttökertaa.

Idomuksen koti-sarjan nosto-ovissa on jämäkät kiinnitysosat. Pystyjohteiden materiaali on 1,5mm paksua terästä.

Automatiikka