Nosto-ovet teollisuuteen ja liiketiloihin

Eurooppalaisen standardin mukaiset nosto-ovet IDO – PRO – optimaalinen ratkaisu teollisuus- ja liikerakennuksiin. Laadukas materiaalivalikoima ja tälle tuotteelle asetetut korkeat tekniset vaatimukset antavat lujuutta ja kestävyyttä. Teollisuuden poikkipinta-ovien rakentaminen ja niiden valmistusosat on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön myös intensiivisessä käytössä.

Suurin pinta-ala – 48m2, enimmäispaino – 660 kg. Maksimi mitat ovat 8400x7000mm.

Erilaisia nostotyyppejä on 5kpl. Normaalin nostotyypin ylätilan tarve on 420mm.

Eurooppalaisen standardin mukaiset teollisuus nosto-ovet IDO – PRO – optimaalinen ratkaisu teollisuus- ja liikerakennuksiin. Laadukas materiaalivalikoima ja tälle tuotteelle asetetut korkeat tekniset vaatimukset antavat lujuutta ja kestävyyttä. Teollisuuden poikkipinta-ovien rakentaminen ja niiden valmistusosat on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön myös intensiivisessä käytössä.

Nostotavat ja automatiikka

Teollisuusoville on monia eri nostotapoja. Harvoin käytössä olevalle ovelle voi riittää käsikäyttö tai isolle ovelle ketjuveto. Päivittäisessä käytössä oleville oville kannattaa asentaa sähköinen avaaja. Käytöstä ja kohteesta riippuen sähköisen avaajan voi varustaa monenlaisilla eri varusteilla ja toiminnoilla.

Paneelit

Italialaiset suljetun silmukan segmentit on valmistettu korkealaatuisesta galvanoidusta teräslevystä, joka täyttää UNI EN 10326 -standardin vaatimukset ja täytetään korkean tiheyden (40 +/- 4 kg / m3) polyuretaanivaahdolla. Näiden segmenttien patentoitu rakenne pysyy erittäin tukevana jopa suoran auringonvalon alla. Lämmönjohtavuus on 0,58 W / m2K . Paneelien paksuus on vakiona 40mm.

Paneelien värit ja profiilit

Paneeleissa on vakiona 7 eri väriä. Tilauksesta ovi voidaan sävyttää mihin tahansa RAL värikartan väreihin. Paneeleiden profiileina on kapea vaakaura u-uralla, kapea vaakaura v-uralla, leveä vaakaura, sileä, sekä panoraama laseilla.

Kiskot ja johteet

Kiskoprofiilit yhdistetään kylmällä niittaamismenetelmällä. Valmistusprosessin aikana emme käytä hitsausta, joten suojaavan galvanoinnin yksityiskohdat pysyvät ennallaan. Teollisuuslohko-ovi IDO – PRO on erittäin vankka ja hyvin suojattu korroosiolta. Profiilien ainevahvuus 2mm.

25 000

Työsyklit- Teollisuusovi IDO – PRO varustetaan vääntöjousilla. Jousien kestävyys 25 000 – 50 000 avaamista – sulkemista, läpimitta 95 – 152 mm. Kaikki IDO-PRO-sektionaaliset ovet ovat suojattu jousirikkoa vastaan jousen katkeamissuojilla.

Ikkunat

LUONNOLLISEKSI Valaistuksella. Asiakkaiden tarpeiden mukaan nosto-oviin voidaan asentaa soikeita tai suorakulmaisia ikkunoita, jotka on valmistettu iskunkestävästä polykarbonaatista. Nämä ikkunarakenteet tarjoavat erinomaisen eristyksen.