Puomit ja porttikoneistot

Nice puomit on tehty kestämään. Laadukkaat ja hyvännäköiset puomit käyvät niin taloyhtiön pihaan kuin teollisuuteenkin. Puomien ohjaukseen on paljon erilaisia mahdollisuuksia.
SBAR kevytpuomikoneisto
LBAR ja MBAR pidemmille puomeille

PORTTIKONEISTOT

Nice RUN

Run-koneistot ovat uuden ”BlueBUS-sukupolven” keskiraskaita koneistoja. Niillä voidaan automatisoida jopa 2500kg painoisia ja 15m pituisia portteja.
Toiminnot ja ominaisuudet ovat pitkälti samanlaiset kuin Robus-koneistoissa. Induktiiviset rajat ja lämpösensori parantavat toimivuutta Pohjolan oloissa.

Run-koneisto on suositeltava lähinnä raskaissa erikoisporteissa tai pitkälehtisissä alumiiniporteissa, jotka ovat raskaalla käytöllä. (Robus-koneistot riittävät tehoiltaan useimpiin tavallisiin alumiiniportteihin).

Voimansiirto M4 hammasrattaalla tai vahvistetulla M6 erikoisrattaalla. Kytketään 230Vac sähköverkkoon 3×1,5mm2 syöttöjohdolla (ottoteho 700W).

Ominaisuuksia ja liitäntöjä

Säädettävät käyttövoima, suunnanvaihdon herkkyys, taukoaika, osa-aukko ja huoltoilmoitin. Automaattinen laitteiden tunnistus (BlueBUS ja STOP). BlueBUS-väyläliitäntä lisälaitteiden kytkemisen yksinkertaistamiseksi, 8 viimeisen liikkeen vikaloki, pariporttien automaattinen synkronointi yhdellä johtoparilla ja SM-radiovastaanotinliitäntä. Lisätoimintoja Opera järjestelmän avulla (Bus T4 liitäntä).

Mallivaihtoehdot

RUN1500P   24V tasavirtakoneisto, jossa samat ominaisuudet (sama piirikortti) kuin Robus, mutta painoluokitus 1500kg.

RUN2500I   Kolmivaihemoottorilla ja taajuusmuuttajalla varustettu koneisto, mutta silti yksivaihesyöttö. Painoluokitus 2500kg.

Nice ROBUS

Robus-liukuporttikoneistot ovat ratkaisu useimpiin Suomessa käytettäviin liukuportteihin. Koneistoa suunniteltaessa on huomioitu myös talviolosuhteet; sisäänrakennettu lämpötila-anturi säätelee käyttövoimaa lämpötilan mukaan ja rajakytkimet ovat induktiiviset. Näin saavutetaan tasainen ja varma toimivuus kaikkina vuodenaikoina.

RB600P on tarkoitettu alle 8m porttilehdille painoluokituksella max 600kg. RB1000P on tarkoitettu alle 12m porttilehdille painoluokituksella max 1000kg. Voimansiirto M4 hammaspyörällä, myös 3/4? ketjuveto mahdollinen.

Toiminta perustuu 24V tasavirtamoottoriin, jota ohjataan sisäänrakennetulla ohjauskeskuksella. Koneisto kytketään 230Vac sähköverkkoon 3×1,5mm2 syöttöjohdolla.

Ominaisuuksia ja liitäntöjä

Säädettävät nopeus, käyttövoima, suunnanvaihdon herkkyys, taukoaika, osa-aukko ja huoltoilmoitin. Automaattinen laitteiden tunnistus (BlueBUS ja STOP). BlueBUS-väyläliitäntä lisälaitteiden kytkemisen yksinkertaistamiseksi, turvareunaliitäntä, akkuvarmistusmahdollisuus, 8 viimeisen liikkeen vikaloki, pariporttien automaattinen synkronointi yhdellä johtoparilla ja SM-radiovastaanotinliitäntä. Lisätoimintoja Opera järjestelmän avulla (T4 liitäntä).

Puomien ja porttien ohjaukseen on paljon vaihtoehtoja.